fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
Rezultatele căutării

Casa ultra-moderna in EXCLUSIVITATE ! COMISION 0%

adauga la favorite Camere 3 Dormitoare  
de vanzare
179.000 €

53

Dormitoare: 3
Bai: 2
Suprafata utila: 290 m2
Suprafata construita: 0 m2
Tip:
Stare: de vanzare

Caracteristici

Curent
Apa
Canalizare
Gaz
Telefon
Parchet
Usi interior
Faianta
Vopsea
Usa intrare

RE/MAX Gold Timisoara ofera spre vanzare casa la cheie in Sanandrei, pe o strada linistita, in vatra veche a localitatii. Un imobil cu design modern, casa a fost complet renovata in anul 2019 de catre primii si actualii proprietari, care nu au facut nici un compromis in ceea ce priveste materialele de constructie ale structurii cat si a finisajelor ulterioare. Proprietatea se desfasoara pe un teren in suprafata de 796 mp, amenajat cu gazon, trotuarele sunt realizate din pavaj de beton si gresie tip caramida amprentata. Accesul la garaj este asigurat de o poarta cu acces din strada, cu actionare automata, pavaj pentru calea de rulare, usa garaj automatizata. La parter se regaseste un living generos, bucatarie, loc de luat masa, dormitor, birou, 2 bai complet echipate, intrarea spre beci se realizeaza din interior, pe o scara cu structura metalica, trepte de lemn. La mansarda se regasesc doua dormitoare iar accesul este asigurat de o scara din lemn de fag si un hol de acces cu balustrada.
Acoperisul realizat din tigla de beton (IMCOP), structura camerelor de la mansarda este din lemn placat cu OSB izolat cu vata bazaltica de 20cm. Ferestrele de mansardă Fakro, ele asigură o bună luminare și o ventilație corespunzătoare a interiorului încăperii, dar și o priveliște neîngrădită către exterior.
Finisajele interioare sunt de calitate, gresie portelenata, parchet laminat, usi interioare furniruite de Coco&Tinoli cu decupaje. Incalzirea se realizeaza printr-o centrala termica pe gaz(IMMERGAS) si radiatoare de otel tip panou.
Imobilul beneficiaza de fantana proprie cu instalatie hidrofor, canalizare cu fosa proprie si bransamentul electric subteran! Exista posibilitatea de bransare la reteaua de apa, siservicii de telecomunicatii aflate in fata casei.
Va asteptam la vizionare !!!

Mai multe detalii

Adresa: Strada Bătrână, Sânandrei, România
Oraș:
Cod Postal: 307375
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
Id-ul proprietății : 32336
Preț: 179.000 €
Dimensiune proprietate: 290,00 m2
dormitoare: 3
bai: 2
An construcţie: 2019
Locuri de parcare: 3
Disponibil din: 2020-01-16

Hartă
Andrei Nita

Andrei Nita

0799052250
nitaandreimihai@remax.roContacteaza-ma

Programați o afișare?
Puteți răspunde la mesajele private din pagina "Inbox" din contul dvs. de utilizator.


Comparați ofertele