fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

Pregătește-ți casa pentru a crește șansele vânzării ei

Postat de stefancsordas1 pe 1 iulie 2020
| 0

Pregătește-ți casa pentru a crește șansele vânzării ei

Dacă plănuiești să îți vinzi casa, în articolul de astăzi ți-am pregătit câteva sfaturi utile cu privire la pregătirea acesteia pentru ca întreg procesul să se desfășoare corespunzător.

1.Fă-i o primă impresie bună cumpărătorului

Prima impresie contează iar acest lucru este valabil și în domeniul imobiliarelor.

Dacă urmează să vinzi o casă, curăță grădina și intrarea, vopsește ușa, plantează câteva răsaduri cu flori sau pune ghivece dacă spațiul nu îți permite și ai grijă să conturezi un aer proaspăt.

Nu lăsa niciodată o casă neiluminată sau cu un acoperiș dărâmat dacă vrei să îi crești șansele de vânzare.

De asemenea, dacă ai un apartament, acordă atenție coridorului și zonei aferente ușii de la intrare. Pune un covoraș drăguț și eventual un ghiveci cu flori. Este important ca potențialii cumpărători să se simtă bine în ceea ce se presupune a fi viitoarea lor casă.

2.Oferă strălucire casei

Zugrăvește în cazul în care pereții sunt murdari și curăță covoarele sau mocheta pentru a oferi un aspect impecabil.

O investiție mică precum cea a vopsirii pereților într-o nouă culoare nu este costisitoare însă poate oferi un real plus de valoare casei. Ai posibilitatea chiar de a restaura obiectele vechi de mobilier sau să adaugi diferite elemente de decor precum pernuțe, sisteme de prindere a draperiilor, vaze cu flori, lumânări.

Nu lăsa în încăpere vase cu flori uscate și nici nu promova o casă cu pereți cojiți.

Adaugă, în schimb, detalii pe care și tu ți-ai dori să le vezi. Toate vor da senzația unei case primitoare, pe care oricine și-o dorește. Atmosfera este, întotdeauna, cea care face diferența.

3.Începe să împachetezi

Camerele aglomerate par mai mici decât sunt în realitate. Începe prin a arunca obiectele de mobilier care nu mai sunt bune astfel încât să nu ocupe spațiul inutil.

Cumpărătorilor le place să vadă un spațiu cât mai liber pentru a-și putea imagina cum îl vor personaliza. În cazul în care casa ta e plină de accesorii, jucării, fotografii de familie lor le va fi dificil să își imagineze acolo propria viața.

4.Schimbă sistemul de iluminat

Pentru un aer proaspăt, înlocuiește toate becurile aferente corpurilor de iluminat astfel încât să realizezi o atmosferă propice fiecărei încăperi.

De exemplu, lumina ambientală este ideală pentru dormitor în timp ce o lumină rece se potrivește perfect in camerele de lucru.

Folosește spoturi sau benzi LED pentru a pune în valoare anumite elemente cheie dintr-o încăpere precum obiectele ornamentale sau cele de artă.

Consultă-te cu agenții de top RE/MAX Gold în vederea stabilirii tuturor detaliilor necesare pentru a vinde, cu succes, un imobil. Ei te vor ajuta cu prezentarea proprietății și stabilirea prețului corect, oferindu-ți gratuit serviciul de evaluare.

Articol scris de Ștefan Csordas, BROKER / OWNER RE/MAX GOLD

————————————————————————————————————————————-

 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele