fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

Mit sau adevăr despre activitatea RE/MAX?

Postat de stefancsordas1 pe 14 septembrie 2020
| 0

Vă mai amintiți de Mythbusters, celebrul show TV care aducea știința în casele noastre prin demitizarea ideilor clasicE despre funcționarea sau derularea anumitor lucruri?

Astăzi le vom lua locul deoarece știm că ați auzit multe mituri despre RE/MAX și vă întrebați dacă sunt reale. Prin urmare, ne-am propus să facem lumină și să vă spunem de ce agenții RE/MAX Gold au mereu succes!

Colaborarea cu RE/MAX Gold este costisitoare din punct de vedere financiar

Vă putem garantă că, din ceee ce știm noi, taxele și comisioanele plătite către RE/MAX sunt mai mici în comparație cu alte branduri. De asemenea, acestea sunt investite pentru realizarea promovării la nivel național, implementarea unor tehnologii de top si susținerea de programe de formare și dezvoltare pentru agenți.

Prin urmare, franciza RE/MAX nu este prea scumpa – este o investiție sigură cu un ROI exceptional. Însă da, ea este numai pentru cei care iau în serios această activitate și i se dedică, evoluând mereu.

Nu este nevoie de un brand cunoscut pentru a avea succes.

Balonul RE/MAX este un simbol emblematic – cel mai recunoscut nume din industria imobiliarelor din întreaga lume.

Orice afacere necesită un brand. Același lucru este valabil și în cazul agenților de top. Brandingul personal este unul dintre subiectele preferate ale experților în marketing on-line. Imaginează-ți ce ușor și rapid îți poți crește brandul personal având în spate compania nr. #1 în domeniul tău de activitate. Adăugarea balonului RE/MAX pe cartea de vizită și pe orice tip de materiale de promovare îți oferă instant un nivel ridicat de credibilitate. Consumatorii asociază RE/MAX cu serviciile de calitate.

De când am înființat brandul RE/MAX Gold, ne-am bucurat de numeroase povești de succes datorită notorietății RE/MAX:

Un agent nou a încheiat o prima colaborare în a doua zi de lucru deoarece un vânzător și-a dorit să lucreze cu un agent RE/MAX

Un agent a reușit să finalizeze o tranzacție în mai puțin de o săptămână, cumpărătorul preferând să aleagă proprietatea reprezentată de RE/MAX

O clientă ne-a spus că preferă să lucreze cu echipa RE/MAX doarece agenții iau în serios activitatea lor, implicându-se 100% în tranzacțiile realizate

Un agent care a părăsit echipa ne-a comunicat faptul că activitatea sa a scăzut cu 80% în momentul în care a ales să lucreze sub un brand necunoscut.

Toate birourile RE/MAX sunt la fel

Singurul lucru care se păstrează în toate birourile RE/MAX este profesionalismul. În rest, fiecare birou este independent iar owner-ul este cel care face diferența în modul de derulare a afacerii. RE/MAX oferă independență francizaților. La RE/MAX Gold nu îți impunem un mod strict de lucru ci încurajăm o viziune antreprenorială în timp ce îți oferim susținere pentru a putea să îți îndeplinești obiectivele.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele