fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

Îți serbezi ziua de naștere în septembrie? Dacă da, află ce înseamna acest lucru pentru casa ta!

Postat de Stefan Csordas pe 7 septembrie 2020
| 0

Știai că există o puternică legatura între luna nașterii și modul în care arată casa ta? Sărbătoriții lunii septembrie ies în evidență datorită atenției deosebite pe care o acordă design-ului interior.

Septembrie este momentul unor noi începuturi, al zilelor răcoroase de toamnă și al sărbătorii celor născuți la începutul acestui anotimp. Aceștia știu, cu siguranță, să își organizeze spațiul de locuit, punând accent pe decorațiuni și curățenie.

Nu vei găsi niciodată o persoană născută în septembrie cu o casă dezordonată. Desigur, vorbim despre persoane ocupate dar care jonglează cu măiestre cu o agendă plină de evenimente însă își alocă, întotdeauna, timp suplimentar pentru a curăța și organiza casa astfel încât să eficientizeze toate activitățile.

De cele mai multe ori iau decizii raționale. Isteți și înțelepți, sărbătoriții acestei luni se asgiură, cu atenție, de faptul că au o casă dimensionată conform nevoilor și dorințelor lor specific.

Proiectat cu intenție

Dacă locuiești cu o persoană născută în septembrie probabil știi deja că este orientate către detalii și ține cont și de cele mai mici lucruri atunci când este vorba de decorarea casei. Chiar și cele mai neînsemnate obiecte au utilitatea lor, fiind integrate într-un mod unic și contopindu-se într-un amestec de obiecte noi și amintiri.

Piatra care îi reprezintă pe cei născuți în Septembrie este safirul – o piatră prețioasă cu o culoare vie, albastru rogal, care oferă un contrast liniștitor cu culorile calde ale toamnei. Astfel, aceste persoane se pot inspira din această paletă de culori liniștitoare atunci când își decorează casa.

34 Attractive Living Room Storage Ideas | Loft decorating ideas upstairs, Living  room loft, Loft room

Doua flori sunt caracteristice acestei luni: ochiul boului pitic și zorelele. Prin urmare, cei care locuiesc la curte vor avea grijă să le folosească pentru decor iar cei care nu, pot să se inspire din culorile lor sau să folosească obiecte ce le includ în décor, de exemplu o vază pictată în nunațe de albastru-mov sau care include florile zorelelor.

How to Use Morning Glory Vines - Sunset Magazine

Curat și ordonat

Perfecționiști din naștere, cei născuți în luna Septembrie stau departe de spațiile aglomerate și își păsteaza casa cât mai ordonată și aerisită.

Septembrie oferă oportunitatea unor noi începuturi – noi obiceiuri, reînceperea școlii și o schimbare drastică a vremii.

Într-un sezon al agitației, săbătoriții zilei vor ști mereu importanța menținerii curățeniei în casă și nu vor lasă niciodată să se așeze praful în casa lor.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele