fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

Entuziasmul sau cum agenții RE/MAX Gold reușesc să încheie tranzacții imobiliare de succes?

Postat de stefan pe 23 iunie 2020
| 0

Entuziasmul sau cum agenții RE/MAX Gold reușesc să încheie tranzacții imobiliare de succes?

 

Entuziasmul este un element cheie în piața imobiliară deoarece de el depinde succesul unui tranzacții. El ajută la obținerea implicării tuturor jucătorilor cheie: cumpărători, vânzători, chiriași, diferiți furnizori, etc.

Dacă un agent imobiliar nu este entuziast cu privire la o anumită proprietate, nu va transmite nici celorlalți o atitudine pro activă.

Prin urmare, implicarea si entuziasmul său chiar și în fața temerilor inițiale vor reprezenta primul pas către o tranzacție de succes.

Care sunt elementele ce stau la baza entuziasmului agenților de top RE/MAX Gold?

1. Ei cred 110% în misiunea lor.

Agenții RE/MAX Gold se implică în activitatea lor cu un entuziasm contagios pentru toți cei din jur care se minunează de efervescența și dedicarea lor.

Această energie îi determina să persiste în perioadele dificile și să nu își uite niciodată misiunea.

2. Ei sunt încrezători.

Agenții RE/MAX Gold se bucură de ceea ce fac și înțeleg rolul pe care umorul, încrederea și căldură îl au în stabilirea relațiilor cu toți partenerii implicați într-o tranzacție. Ei se bucură de activitatea lor și restul oamenilor îi preferă deoarece au certitudinea că lucrează cu oameni implicați și pasionați.

3. Ei gândesc în permanență.

Într-adevăr, agenții RE/MAX Gold caută, în permanență, modalități de îmbunătățire. Își alocă timp în program pentru a identifică noi idei. Ei nu sunt axați pe un program fix de lucru. Atunci când identifică soluții și le notează pe a le pune ulterior în aplicare, indiferent că este dimineață sau noapte.

4. Pentru ei, comunicarea reprezintă o prioritate.

În loc să considere că dețin puterea neinformându-i-I pe ceilalți, agenții de top RE/MAX Gold împărtășesc informații și pun accent pe deschidere și transparență. Prin urmare, colegii lor știu ce așteptări să aibă și cum pot colabora pentru a obține rezultate.

5. Ei își stabilesc obiective.

În orice moment întrebi un agent RE/MAX Gold despre obiectivele sale zilnice, săptămânale, lunare sau anuale, acesta îți va putea oferi un răspuns. Ei își monitorizează progresul și își stabilesc o listă de priorități.

6. Ei sunt adaptabili.

Agenții RE/MAX Gold știu că lumea este într-o continuă schimbare deci singura modalitate de a supraviețui este adaptarea. Ei evită să rămână blocați într-un tipar atunci când este vorba despre activitatea lor.

7. Ei sunt curioși.

Pentru agenții RE/MAX Gold curiozitatea se transpune prin pasiunea de a învăța noi lucruri în permanență, de a-și extinde rețeaua de contacte, de a experimenta noi idei și prin dorința de a vedea viața ca o aventură.

8. Ei cred în ei înșiși.

Agenții RE/MAX Gold cred în activitatea lor motiv pentru care au puterea de a-și asuma chiar și decizii dificile. Ei fac tot ceea ce este posibil pentru a lua aceste decizii informându-se foarte bine. Nu în ultimul rând, au încredere în propriul raționament și știu că pot finaliza o acțiune.

9. Ei sunt extrem de atenți.

A fi foarte atent este un lucru de bază pentru un agent RE/MAX Gold. Este o abilitate pe care și-o dezvoltă de-a lungul timpului deoarece sunt conștienți că detaliile sunt cele care fac diferența.

10. Ei sunt mereu înconjurați de cei mai buni.

Agenții de top RE/MAX Gold au mereu alături oameni talentați deoarece știu că împreună pot reuși. De asemenea, ei reușesc să aibă impact datorită faptului că îi fac pe ceilalți să simtă că și munca lor este importantă.

Dacă vrei ca un agent cu un astfel de mindset să se ocupe și de tranzacția ta imobiliară, nu ezita să ne contactezi.

Profită de promoția pentru evaluare gratuită – Click aici 

De asemenea, dacă rezonezi cu principiile de mai sus și ești o persoană entuziastă, te așteptăm în echipa RE/MAX Gold.

 

 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele