fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

De ce RE/MAX Gold este alegerea ideala atunci cand ai nevoie de o agentie imobiliara?

Postat de stefancsordas1 pe 6 martie 2020
| 0

De ce RE/MAX Gold este alegerea ideala atunci cand ai nevoie de o agentie imobiliara?

Este liderul mondial în imobiliare cu o experiență de peste 45 de ani.


RE/MAX (prescurtare de la Real Estate Maximums) este o companie de servicii imobiliare în sistem de franciză din Statele Unite. Și-a început activitatea în anul 1973 și are peste 125.000 de agenți în 7000 de birouri din peste 110 de țări.

RE/MAX România a luat naştere în 2006. Momentan RE/MAX Romania este prezenta in principalele orase sumand in total 47 de birouri si  peste 500 de agenti profesionisti.


RE/MAX Gold face parte din RE/MAX ROMANIA cu 7 birouri deschise in orasele: Satu Mare, Oradea, Arad, Timisoara, Baia Mare, Piatra Neamt si Iasi.

Agențiile RE/MAX Gold dispun de agenți experimentați dar și de tineri dornici să aducă rezultate cât mai bune!

Un agent imobiliar profesionist se formeaza continuu prin cursuri de specialitate!

Acest aspect este important pentru ca denota profesionalismul unei agentii imobiliare care se preocupa de proprii agenti.

De aceea un agent RE/MAX Gold imediat dupa inscriere urmeaza cursuri si training de la o echipa specializata. In plus agentilor li se asigura sprijinul managerilor si a brokerilor de care apartin. Regulat se fac sedinte pentru a ajuta agentii pentru ca ei sa poata realiza tranzactiile cat mai profesionist reprezentand cat mai eficient interesul clientilor.

Agentiile RE/MAX Gold nu percep nici un comision la cumparator

Orice client care doreste sa achizitioneze sau sa inchirieze o proprietate din portofoliul nostru nu i se va percepe nici un comision. Orice ai dori sa cumperi: apartament, casa, , teren sau afacere nu ezita sa vii la unul dintre birourile noastre, agentii nostri te vor servi cu drag.

RE/MAX Gold iti promoveaza proprietatea in peste 11 site-uri dintre care 2 internationale

In timp ce majoritatea agentiilor imobiliare nu au resursele necesare pentru a-ti promova proprietatile decat pe unele site-uri gratuite, RE/MAX Gold investeste mult pentru ca toti clientii nostri sa poata tranzactiona cat mai rapid si bine proprietatile lor.     

O agentie sau agent imobiliar intodeauna are o strategie bine definita

Agentul imobiliar poate sugera încă de la prima întâlnire un plan de acţiune pe care să îl respectaţi de-a lungul colaborării. Acesta fiind un principiu la agențiile RE/MAX Gold, agentul și clientul vor alege o strategie personalizată pe care o vor urma.

Orice agent/agentie imobiliara care te respecta va fi transparenta.  

Sunt unii agenţi care pur şi simplu te pun în faţa faptului împlinit şi aduc vorba de contract între drumul dintre maşină şi uşa imobilului. Astfel, nu ai timp să îl citeşti în detaliu şi nici să primeşti informaţiile dorite. Agentii RE/MAX Gold sunt instruiti sa iti prezinte contractul in detaliu astfel incat sa fi informat in legatura cu contractul pe care urmeaza sa il semnezi. 

RE/MAX Gold iti ofera accesul la credite avantajoase.

Colaborarea cu un agent RE/MAX Gold aduce cu sine și beneficii în ceea ce privește diferitele opțiuni de creditare puse la dispoziție de Banca Transilvania. Astfel, fie prin intermediul unei linii BT de credit ipotecar, fie printr-un credit imobiliar acordat pentru imobile rezidentiale, îți poți cumpăra locuința dorită. Ce trebuie să faci este să arunci o privire asupra veniturilor și cheltuielilor tale lunare, pentru a vedea exact care este cea mai avantajoasă modalitate de finanțare pentru tine.

Prin intermediul agențiilor RE/MAX, Banca Transilvania oferă cumpărătorilor următoarele beneficii:

  • comision de analiză zero;

  • comision de evaluare zero;

  • flexibilitate în acceptarea diverselor venituri, fie că acestea provin din salarii, drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități independente, chirii, pensii, rente viagere sau altele. 

   Concluzie:


In concluzie poti avea incredere in agentiile RE/MAX Gold asa cum poti vedea in acest articol.

Agentiile noastre iti stau la dispozitie pentru orice tip de tranzactie imobiliara.


Click aici pentru evaluarea gratuita a proprietatii:
http://bit.ly/evaluaregratuitaremax

Click aici daca te-ar interesa sa faci parte din echipa de agenti RE/MAX Gold:

http://bit.ly/recrutareagent

Articol realizat de: Ștefan Csordas;Broker/Owner RE/MAX Gold.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele