fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

De ce nimeni nu cumpără locuința pe care am pus-o de vânzare?

Postat de Stefan Csordas pe 30 iulie 2021
| 0

Fiind proprietari ai unui imobil, de multe ori ne întrebăm: De ce nimeni nu cumpără locuința pe care am pus-o de vânzare? Există, însă, o serie de aspecte la care trebuie să fim atenți atunci când dorim să vindem. Nu știm dacă le cunoști, dar pentru că ai ajuns să citești acest articol, o să presupunem că nu ești la curent cu ceea ce se discută pe piața imobiliară.

5 motive care stau în calea vânzării rapide a casei/apartamentului

Am selectat pentru tine nici mai mult, nici mai puțin de 5 motive care stau în calea vânzării rapide a unei casei sau a unui apartament. Sperăm să-ți fie de folos și să aplici ceea ce ți-am comunicat pentru a începe să vezi rezultatele mult dorite.

1.Preț al imobilului mult prea ridicat

Unul dintre motivele pentru care nicio persoană nu se arată interesată de achiziționarea imobilului pus spre vânzare este prețul mult prea mare. Nu este chiar atât de ușor să stabilești prețul pentru casa sau pentru apartamentul pe care-l ai disponibil. Un preț prea mic va conduce la mulți clienți și nemulțumire din partea ta, iar un preț prea mare se va solda cu persoane neinteresate de oferta pe care ai lansat-o!

Tocmai de aceea, considerăm că cea mai bună soluția ar fi să discuți cu un agent imobiliar. Cunoscând piața, agentul imobiliar îți va propune un preț corect, raportându-se la ceea ce există deja în acest domeniu.

2.Fotografii neclare

Fotografiile au un impact enorm asupra deciziei de a vizita sau nu un imobil. Dacă fotografiile nu atrag publicul, este prea puțin probabil să ai vreun vizitator. Poate doar vreo 2-3 curioși, care nu pun atât de mare accent pe ceea ce găsesc în mediul online. 

3.Anunțul tău trebuie modificat 

Tu știi cum să scrii un anunț imobiliar? Ei bine, dacă răspunsul este pozitiv, atunci s-ar putea ca tu să fii o excepție. Multe persoane nu știu să gândească corect un anunț. Acesta este momentul în care un agent imobiliar poate interveni. 

Cu experiență pe piață, unui agent imobiliar îi este foarte ușor să întocmească un anunț care să atragă, dar și să realizeze fotografii care să reflecte realitatea.

4.Prea multe vizionări, niciun doritor concret

Tot ceea ce am menționat mai sus s-ar putea să conducă doar la vizionări și nu la o achiziție concretă. În lipsa unui agent imobiliar vei fi nevoit să vii cu posibilii cumpărători să vadă despre ce este vorba. Timpul nu se va mai întoarce înapoi și-ți vei da seama că un agent imobiliar face mai mult decât se vede. 

Lasă pe mâna experților tot ceea ce ține de aceștia. Nu-ți lua liber de la muncă doar pentru a veni cu posibilul client să vadă casa sau apartamentul. Prea multe vizionări se vor solda nu doar cu o locuință nevândută, ci și cu timp pierdut în trafic și pe drum. 

5.Moment nepotrivit 

S-ar putea să fi ales, totuși, momentul nepotrivit pentru a vinde apartamentul. De obicei, oamenii au deschidere spre cumpărarea de noi locuințe în perioade mai puțin aglomerate din viața lor. Atunci când totul merge bine sau când s-au întors din străinătate.

Cele mai multe vânzări se înregistrează în perioada verii și toamnei. Așadar, ai grijă când pui locuința de vânzare. Nu oricând este prielnic a o vinde. Iar dacă te decizi să faci asta iarna, există șansa să fii nevoit să scazi considerabil din preț, în lipsa doritorilor.

Îndemnăm toți proprietarii de locuințe să nu stea foarte mult să se gândească până să apeleze la un agent imobiliar. Un real ajutor, agentul va face toată treaba în locul tău.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele