fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

De ce merită să te alături echipei RE/MAX Gold?

Postat de Stefan Csordas pe 27 ianuarie 2021
| 0

Ești în cautarea unui broker imobiliar alături de care să îți dezvolți cariera și să ai succes? Fie că ești la începutul carierei în domeniul imobiliarelor, fie că te afli alături de o echipă cu care nu rezonezi, este timpul să faci alegerea potrivită pentru tine.

Pentru mulți dintre agenți, aceasta a venit în momentul în care au aflat ceea ce oferă RE/MAX Gold. Este important să conștientizezi faptul că alegerea unui broker credibil este cea mai bună investiție pe care o poți face pentru cariera ta.

Să vedem împreună de ce ar trebui să te gândești serios la a profita de oportunitatea de a te alătura echipei RE/MAX Gold.

Beneficiezi, imediat, de credibilitate

Brandul RE/MAX beneficiază de recunoaștere internațională, în multe state fiind considerat cel mai serios broker imobiliar. Această reputație, construită pe încredere, profesionalism și loialitate are semnificație majoră pentru cumpărători și vânzători. Ei știu că agenții RE/MAX și, implicit, agenții RE/MAX Gold, dețin cunoștințele și instrumentele necesare pentru a încheia o tranzacție de succes.

Știind că ești certificat de RE/MAX, oamenii au mai multă încredere în abilitățile tale. Acest lucru înseamnă mai multe lead-uri și mai multe oportunități să îți conturezi în nume în domeniu.

Te alături unui brand cunoscut

Cu siguranță cunoști logo-ul RE/MAX chiar înainte de a decide să te alături echipei. Acest nivel de recunoaștere atrage un număr mare de cumpărători și vânzători care își doresc să îi reprezinți – și contribuie la alinierea succesului tău cu cel al brandului.

De la elementele de signalistică ușor de identificat, la vizibilitatea on-line, agenții RE/MAX Gold au avantajul unui marketing bine pus la punct. De aici, îți poți construi propriile materiale promoționale pentru a da și un iz personal afacerii tale.

Ai acces la formare continuă

Învățarea continuă este unul dintre secretele agenților imobiliari de top. De la adoptarea unui mindset de învingător, la elemente practice, cursurile Academiei RE/MAX sunt concepute special pentru a te ajuta în fiecare moment al carierei tale.

Vei beneficia de programe de training, seminarii și mentorat pentru a fi pregătit să faci față oricărei provocări. Pentru că noi nu îți vindem un pește. Noi te învățăm să pescuiești.

Ai contacte mai bune

Într-o perioadă a globalizării, este foarte util să ai conexiuni cu specialiști din altă zonă a orașului, din alt oraș, din altă țară sau chiar de pe alt continent – așa vei putea găsi noi oportunități și răspunde, mai bine, nevoilor clienților tăi.

Cu aproximativ 9000 de birouri în întreaga lume, RE/MAX facilitează conexiunile. Când vrei să înveți de la specialiști sau ai nevoie de oferi o recomandare în altă zonă, o rețea existinsă de contacte este o resursă incredibilă.

Ai o productivitate extraordinară

Valoarea brokerului, a cursurilor, sfaturilor si sistemului de business se vede în rezultatele pe care le ai. Numeroase studii au dovedit faptul că agenții RE/MAX sunt cel mai bine cotați în întreaga lume, cu cea mai bună productivitate.

Deși nu este singurul criteriu de alegere, o organizație aflată în top merită atenția ta. Mulți agenți imobiliare au cariere înfloritoare datorită RE/MAX. Și tu poți să te bucuri de același succes. .

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele