fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

Cum să-ți realizezi un spațiu de lucru acasă?

Postat de Stefan Csordas pe 13 octombrie 2020
| 0

Pandemia de COVID-19 a închis multe birouri, angajații fiind nevoiți să lucreze de acasă. Deși inițial a părut tentant, multe persoane ne-au spus că nu știu cum să își organizeze un spațiu de lucru acasă. Prin urmare, în articolul de astăzi, specialiștii noștri vă oferă câteva sfaturi pentru a vă putea bucura de noul birou și a fi productivi.

Găsește locul perfect

Chiar dacă locuiești la casă sau într-un mic apartament, găsește acel loc pe care îl poți transforma, cu ușurință, în birou. Ideal ar fi să ai o cameră separată însă, dacă nu este posibil, optează pentru un colț din living sau sufragerie. Un birou unde să îți pui PC-ul sau laptopul și un scaun confortabil reprezintă un bun început. Evită să lucrezi de pe canapea deoarece studiile arată ce, în acest fel, productivitatea scade. De asemenea, elimină sursele ce îți pot distrage atenția pentru a te concenrta mai ușor asupra sarcinilor.

Home Office Designs Bridle Home Office Desk & Reviews | Temple & Webster

Echipamentele de lucru

Păstrează lângă tine toate echipamentele de lucru ce îți pot fi necesare precum încărcătoarele de laptop și telefon, hard disk-ul extern (acesta îți va fi util mai ales dacă lucrezi pe propriul calculator și va fi nevoie să copiezi informațiile pe cel de la muncă atunci când vei reveni la birou).Nu uita de camera web și de microfon, mai ales dacă ele nu sunt încorporate în laptop. Cu siguranță vei participa la conferințe și ședințe on-line. Evită să stai în fața unui geam deoarece imaginea va deveni întunecată iar colegii tăi nu te vor putea vedea. În schimb, alege un loc luminos cu un fondal neutru pentru o mai bună vizibilitate.

Luminozitatea

Camerele luminoase, cu multă lumină naturală, ne fac să ne simțin mai bine, să avem mai multe energie și să fim mai optimiști. Iluminarea adecvată este vitală în zonele de lucru – te va ajuta să te concentrezi mai ușor și să fii mai productiv. Dacă nu ai surse suficiente de iluminat natural, optează pentru sistemele de iluminat LED, cu temperatura de culoare rece. Vei constata o diferență majoră.

Wireless Rechargeable LED Folding Desk Lamp - Auraglow LED Lighting

Iar dacă ai nevoie să închiriezi sau cumperi un spațiu nou, unde să îți poți realiza ușor un spațiu de lucru, nu ezita să ne contactezi.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele