fbpx
hola caracola
Rezultatele căutării

Apartamente de vanzare Satu Mare in zona centrala

Postat de stefan pe 1 noiembrie 2019
| 0

Cand ne cautam un apartament pentru ca fie a venit timpul sa fim la casa noastra, fie vrem sa ne mutam din variate motive, avem intotdeauna in gand faptul ca locul in care este plasat sa ne fie de folos.

Unii dintre noi alegem sa ne mutam la periferie, pentru ca vrem sa avem parte de mai multa liniste, vrem o viata nu la fel de tumultoasa, dar totusi vrem sa fim aproape de oras si de posibilitatile din acesta.

Iar altii cautam un loc cat mai aproape de zona centrala, pentru ca acolo avem punctul nostru de interes. Acolo iesim in oras, acolo mergem la scoala, la liceu, la munca; acolo platim facturile si de acolo ne facem cumparaturile. Acolo mergem la spectacole si acolo ne dam intalnire cu prieteni, rude, vecini etc.

Acolo ne dezvoltam. Si dezvoltarea noastra este cel mai important lucru, asa ca trebuie sa fie facuta, cum s-ar zice, ca la carte.

Asadar, sa vedem care sunt cele mai bune optiuni pentru apartamentele de vanzare in Satu Mare in zona centrala.

Numarul de camere si alte aspect importante de luat in calcul

Un factor care influenteaza pretul final este numarul de camere, desi zona este una chiar favorabila.  Ele pot fi cu doua, cu trei si cu patru camere, insa rezultatele cautarii sunt cam limitate, ceea ce inseamna ca putem gasi si alte solutii, precum apartamentele apropiate de acestea.

Ca sa va faceti o idee, un apartament de doua camere oscileaza in jurul cifrelor de 42.000 , decomandat si construit dupa 1966.

Un apartament de trei camere poate fi 62.900 , finalizat dupa 1989, cu suprafata de 80 mp, mobilat complet, decomandat si in stare buna.

Si un apartament de patru camere poate costa in jur de 63.700, in stare buna, decomandat si acesta, cu o suprafata de 90 mp. De obicei, astfel de apartamente se afla in blocuri turn, deci este posibil sa fie situate la un etaj destul de inalt. Iar anul finalizarii constructiei este in general in 1989, complet si modern mobilat.

Ideal ar fi ca vanzatorul sa mentioneze de la inceput ca pretul este negociabil, astfel in functie de plusuri si minusuri, va decideti impreuna care sa fie pretul final.

Alt aspect important este ca blocul sa fie izolat termic, pentru a mai estompa din frigul iernii sau din arsita dogoritoare a verii.

Daca apartamentul respectiv este deja dotat cu centrala, are un plus, deoarece ar fi inseamnat o cheltuiala si un efort depus in plus pe langa stresul provocat de cautarea apartamentului. Cele dotate cu centrala termica sunt mai utile tot pentru iarna, cand puteti consuma cata caldura doriti, simtindu-se considerabil la pretul de la sfarsitul fiecarei luni.

Pe langa aspect, suprafata, izolare termica, centrala, apartamentul ar trebui sa fie si mobilat, pentru ca va scuti de alte cheltuieli. Sa aiba usi interioare, mobile (macar strictul necesar), termopane.

Acesta este un alt subiect important, pentru ca termopanele au un efect ermetic foarte puternic. Estompeaza din sunetul de afara, frigul nu patrunde in interiorul casei, sunt mai rezistente si mai practice, asa ca e bine sa fim atenti si la acest detaliu.

Cel mai bine este ca dupa ce stabiliti anumite detalii cu agentia care se ocupa cu vanzarea apartamentelor intr-o maniera legala, sigura si avantajoasa pentru dumneavoastra, sa mergeti chiar la fata locului unde puteti vedea cel mai bine daca vi se potriveste, daca va place, daca este dotat cu lucrurile pe care vi le doriti si daca, in final, merita cumpararea acestuia.

Avand in vedere toate aceste lucruri, puteti sa incepeti cautarea apartamentelor de vanzare din Satu Mare in zona centrala, o zona prielnica si potrivita pentru persoanele care vor sa fie la curent cu toate evenimentele si, bineinteles, care sunt nevoite de job, de studii sau alte motive sa locuiasca in aceasta zona.

 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele