fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

Apartament cu 3 camere – cum îl pregătești corect de vânzare/închiriere?

Postat de Stefan Csordas pe 12 august 2021
| 0

Ai un apartament cu 3 camere și nu știi cum îl pregătești corect de vânzare/închiriere? Ei bine, sezonul închirierilor de apartamente se apropie.

Vine toamna cât de repede și mulți doresc să se pregătească din timp. În special studenții sunt cei care doresc să închirieze un apartament, pe care să-l poată împărți cu alți colegi sau cunoștințe!

Și că tot urmează acest sezon, ne-am gândit să-ți oferim câteva sfaturi. O serie de trucuri, direct de la specialiștii Re/Max Gold în imobiliare. 

Iată, așadar, despre ce este vorba: 

Stabilește un preț mediu

Nu exagera cu prețul, nici dacă dorești să vinzi apartamentul, nici dacă țelul tău este de a-l închiria! De ce? Pentru că, altfel, riști să rămâi cu apartamentul! Tinerii, în special, se ghidează după prețuri medii. Desigur, există și excepții, însă aceste excepții sunt destul de puține. 

Majoritatea sunt în căutarea unui apartament cu preț accesibil. Chiar și în condițiile în care își permit să închirieze un apartament mai scump, vor opta pentru unul mai ieftin. Interesul chiriașului este de a închiria un apartament cu 3 camere la un preț cât mai mic. 

Pentru a nu pierde, te vezi nevoit să scazi puțin prețul. Iar dacă nu știi care sunt prețurile pentru apartamentele cu 3 camere, cel mai bine, apelează la un agent imobiliar. Un agent imobiliar va studia piața și îți va oferi o sugestie cu privire la prețul pe care-l poți cere pe chirie. 

Asigură-te că apartamentul este mobilat

La un apartament mobilat, mereu vei putea atașa un preț mai mare. Dar asta nu este tot! Apartamentele mobilate sunt mult mai căutate, în comparație cu cele nemobilate. Nu contează că vorbim despre închiriere sau vânzare. Pentru ambele variante, această premisă este valabilă!

Dacă vrei să închiriezi apartamentul cu 3 camere cât mai repede, atunci nu uita că acesta are nevoie nu doar de mobilă, ci și de alte piese de mobilier, electrocasnice și electronice. Asigură-te că cel puțin o cameră are TV. Bucătăria aprovizioneaz-o cu un aparat de cafea, cuptor cu microunde, mașină de spălat, aragaz, frigider, prăjitor de pâine. 

Ce consideri că ai avea nevoie la rândul tău, nu uita să achiziționezi și pentru bucătărie.

Apartamentul nu trebuie să aibă defecțiuni

Înainte de a închiria sau vinde apartamentul cu 3 camere pe care-l deții, asigură-te că totul funcționează perfect! Nu pune spre vânzare și nu închiria un apartament care prezintă defecțiuni. Internetul, curentul, apa trebuie să funcționeze la perfecție. La fel și centrala, apa caldă, mașina de spălat, frigiderul, cuptorul cu microunde.

Realizează fotografii conform cu realitatea

Există proprietari care dețin mai multe imobile. Tot aceștia preferă să atașeze aceleași fotografii în toate anunțurile. Este greșit! Nu fii precum acești proprietari! Realizează fotografii conform cu realitatea! Acestea trebuie să reflecte ceea ce deții!

Nu încerca să păcălești potențialii chiriași sau cumpărători. Vei pierde, în acest fel, nu doar din timpul lor, ci și din timpul tău! Dacă ești de părere că nu ești bun fotograf, apelează la un agent imobiliar. Printre toate responsabilitățile pe care le are, un agent imobiliar se poate ocupa chiar și de realizarea fotografiilor!

Trebuie doar să spui ceea ce îți dorești! Nu este neapărat să faci totul de unul singur! Apartamentul cu 3 camere trebuie vândut/închiriat cât mai repede? Știi ce ai de făcut! Nu mai trebuie să ne repetăm!

Apartamentul trebuie să fie curat

Nu preda niciodată un apartament într-o stare deplorabilă! Chiar și dacă te-ai mutat din acesta doar cu o zi înainte, mai bine amâna publicarea anunțului cu o zi, pentru a face curățenie! Curățenia este esențială și nu se poate trece peste ea. 


lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele