fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

Ai pus singur anunțuri sau ai lucrat cu un agent imobiliar și lucrurile nu s-au mișcat în direcția sperată?

Postat de c.torogallego pe 1 iunie 2020
| 0

Ai pus singur anunțuri sau ai lucrat cu un agent imobiliar și lucrurile nu s-au mișcat în direcția sperată?

 

Îți dorești să vinzi, cumperi sau închiriezi o proprietate? Ai un timp limitat în care să se întâmple acest lucru și ai prefera să ai garanția că lucrezi cu o echipa de profesioniști?

Ai pus singur anunțuri sau ai lucra cu un agent imobiliar și lucrurile nu s-au mișcat în direcția sperată?

Atunci trebuie să apelezi la unul dintre agenții RE/MAX GOLD pentru a beneficia de know how in domeniu și de toate instrumentele necesare pentru a-ți îndeplini obiectivul.

Te întrebi însă de ce lucrurile ar fi diferite în cazul colaborării cu RE/MAX Gold?

Nu îți vom spune povești ci vom fi clari, transparenți și la obiect așa cum sunt toate activitățile noastre.

  • RE/MAX reprezintă un brand internațional cu o rețea de peste 100.000 agenți.

  • Managerii RE/MAX Gold nu stau niciodată închiși în birou ci se află în rândul agenților, oferindu-le experiența, cunoștințele și susținerea lor.

  • RE/MAX este un brand cunoscut, ce denotă încredere și siguranță, afirându-se ca și lider în domeniul imobiliarelor și beneficiind de numeroase recomandări pozitive de la clienți.

  • RE/MAX Gold are acces la diferite mijloace de promovare precum televiziune, on-line, materiale printate și reclame fizice cu balonul ce reprezintă emblema companiei și este imediat recunoscut de cea mai mare parte a oamenilor, stârnind mai repede interesul.

  • RE/MAX Gold are o echipă numeroasă, atentă la toate apsectele pe care le implică o tranzacție și promtă, astfel încât să evite orice probleme pot apărea și să asigure o derulare fluentă a întregului proces. Prin urmare, atunci când lucrezi cu un agent RE/MAX Gold știi ce ai în spate o echipă de profesioniști.

  • RE/MAX și implicit RE/MAX Gold oferă posibilități de dezvoltare continuă agenților săi. Astfel, niciodată nu vei lucra cu un agent care își desfășoară activitatea „după ureche” ci cu oameni cu pregătire, care au acces non-stop la Academia RE/MAX și învață în permanență pentru a se autodepăși.

  • RE/MAX Gold încurajează spiritul antreprenorial. În acest mod, toți agenții sunt persoane responsabile care știu că trebuie să se implice 100% într-un proiect pentru a avea rezultate. Nu este nevoie să pierzi timpul monitorizând agentul, rugându-l să se implice mai mult sau să aloca mai mult timp tranzacției tale. El îți va prezenta mereu raportul acțiunilor întreprinse, cu seriozitate și transparență. Nu contează dimensiunea unui proiect. Atunci când un agent RE/MAX îl acceptă, îl va finaliza cu succes.

  • Echipa RE/MAX Gold îți va oferi mereu beneficii speciale pentru a garanta succesul tranzacției. Un exemplu actual este oferirea gratuită a serviciului de evaluare a imobilului tău.

Prin urmare, ce spui? Când stabilim o întâlnire pentru a începe sau continua colaborarea noastră?

Click mai jos pentru a beneficia de evaluarea gratuită a locuinței!

http://bit.ly/evaluare-gratuita

Vrei să afli cum poți fi și tu Agent RE/MAX Gold?

Vreau să aflu mai multe

 

Articol scris de:

Ștefan Csordas;Broker/Owner RE/MAX Gold.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele