fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

8 Sfaturi pentru o vânzare mai rapidă.

Postat de stefan pe 20 ianuarie 2020
| 0

Vânzarea unei proprietăți poate fi stresantă, dar am pus la dispoziție o listă de sfaturi utile pentru a vă simplifica procesul. Citiți-le pe toate pentru a vă ajuta să vă creșteți șansele de a vă vinde casa în cel mai scurt timp.

  1. Primele impresii contează

Cei mai mulți cumpărători de case își formează primele impresii în câteva secunde de la trecerea pragului. Dacă aveți o grădină în față, petreceți puțin timp să o scoateți în evidență. Câteva ghivece de plante și o potecă curată pot face intrarea casei mai atrăgătoare.

Sfat rapid: nu uitați să vă curățați ușa de la intrare, poate face o diferență uriașă.

 

  1. Faceți curat peste tot în detaliu!

O cameră ordonată nu ar trebui niciodată subestimată, mai ales că încăperile murdare sau înfundate pot aduce la o decizie negativă imediată pentru unii cumpărători de proprietăți.

 

Așadar, luați-vă ceva timp pentru a curăța fiecare cameră de sus în jos, acordând o atenție deosebită camerelor cu impact mare, precum bucătăria și baia. Dacă există prea mult mobilier și lucruri precum jucăriile copiilor și echipamentele de gimnastică neutilizate, acestea pot face ca proprietatea să se simtă mai mică.

După o curățare profundă, casa ta va mirosi proaspăt și va fi mult mai atrăgătoare pentru potențialii cumpărători.

 

  1. Adăugați o puțină vopsea

Culorile neutre sunt atrăgătoare pentru cumpărătorii de case; un strat proaspăt de vopsea va lumina casa și va permite cumpărătorilor să se închipuie în locuința respectivă.

 

  1. Faceți ceva ”DIY”

Lucrări simple de bricolaj, cum ar fi umplerea găurilor în pereți și verificarea înfundărilor, sunt ușor de făcut și este un lucru de care cumpărătorul tău trebuie să își facă griji odată ce s-a mutat, este mai bine să fie făcute de tine decât să prezinți așa proprietatea. De asemenea, nu doriți un review negativ după ce cumpărătorul s-a mutat.

 

  1. Animale de companie în casă

În timp ce ai putea crede că animalul tău de companie este adorabil, este posibil ca alții să nu creadă același lucru. Cumpărătorii potențiali pot fi alergici ?, așa că asigurați-vă că animalele de companie sunt limitate la o cameră (cum ar fi o magazie sau la grădină) sau scoase din casă în timpul vizionărilor. De asemenea, animalele pot să distragă atenția de la proprietatea ta, lăsându-le cu un vecin sau un membru al familiei, se va asigura că cumpărătorii de locuințe vor fi concentrați asupra casei.

 

  1. Conexiunea la internet

Viteza pe bandă largă de internet reprezintă un criteriu urmărit de cumparatori,  prezența cablurilor cu fibră optică în zona ta. ar putea să fie un avantaj imens.

 

  1. Gândește inteligent

Tehnologiile inteligente pentru casă sunt din ce în ce mai importante pentru cumpărători. Tehnologia inteligentă, precum Hive, care oferă un control mobil, chiar de pe aplicație, asupra sistemelor de încălzire, spre exemplu, este o caracteristică demnă de luat în considerare.Ar crește prețul de vânzare considerabil. 

 

  1. Alegeți agentul potrivit

Alegerea agentului imobiliar potrivit este foarte importantă și va avea un impact mare asupra timpului în care se va vinde proprietatea dar și a prețului.

 

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele