fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

7 beneficii de a fi Agent RE/MAX Gold!

Postat de c.torogallego pe 18 mai 2020
| 0

Cauți o metodă sigură de a face bani?

Iată 7 beneficii de a fi Agent RE/MAX Gold!

 

Atunci când alegi o carieră în imobiliare trebuie să fii alături de cei mai buni pentru a avea succes.

Prin urmare, astăzi ne-am gândit să împărtășim cu voi opiniile colegilor noștri despre beneficiile de a face parte din Echipa RE/MAX Gold!

  1. „Este șansa ta de a face parte dintr-o echipă cu real impact în piața imobiliarelor.”

La fiecare 30 de secunde, un agent imobiliar ajută, undeva în lume, ca cineva să își găsească locuința de vis. Statisticile arată că agenții RE/MAX vând mai mult decât agenții oricărei alte companii.

  1. „Nu ai nevoie de promovare suplimentară.”

În fiecare an RE/MAX investește milioane de dolari în promovare, sponsorizând competiții, organizând evenimente și campanii și punând la dispoziție un număr mare de materiale de promovare. Cu o expunere așa mare a brand-ului, cariera ta ca agent imobiliar va evolua cu viteza luminii.

  1. „Cu cât înveți mai mult, cu atât câștigi mai mult – și vice versa.”

A fi agent RE/MAX GOLD înseamnă a-ți crea oportunități de învățare. Poți avea acces inclusiv la Universitatea RE/MAX pentru a învăța cum să folosești materialele de marketing puse la dispoziție, să îți pui în valoare creativitatea și să te bucuri de libertate. Platforma este la dispoziția ta 24/7.

  1. „Este o investiție în tine.”

Pot exista locuri mai ieftine unde să începi însă ieftin nu este sinonim cu succes. Investind într-o carieră alături de echipa RE/MAX GOLD ai certitudinea unei investiții sigure în tine și în dezvoltarea ta ulterioară.

  1. „Te poți bucura de timp liber de calitate.”

În momentul în care ești agent de top RE/MAX GOLD câștigi suficient de bine încât să îți permiți să pleci în acele vacanța la care până acum doar ai visat. Ofertă-ți ție și celor dragi amintiri memorabile și timp de calitate.

  1. „RE/MAX îți permite să gândești la nivel global”

Chiar dacă te afli în România, datorită rețelei internațională, îți poți ajuta clienții să își găsească locuința dorită chiar și în alte state. Totul este la un click distanță, fără a mai fi nevoie de căutări suplimentare, verificări și timp pierdut. Cu cât oferi un răspuns mai rapid clientului, cu atât vei crește șansele de vânzare. Și nu orice răspuns ci unul relevant, fără surprize neplăcute.

  1. „RE/MAX GOLD își dorește să schimbe piața imobiliară iar tu poți fi parte a acestei schimbări”

RE/MAX GOLD vine, în permanență, cu idei inovatoare ce revoluționează piața imobiliară. Este extraordinar să poți fi parte dintr-o echipă văzută ca promotor. Pe lângă faptul că beneficiezi de încredere clienților, îți crești și încrederea în tine.

Alegerea companiei imobiliare sub brandul căreia să lucrezi este o decizie importantă. Există multiple opțiuni însă, garantat, alături de RE/MAX GOLD vei beneficia de toate condițiile pentru o evoluție rapidă și de succes. Și nu uita ceea ce spunea R. Bennet :„Viața e suma tuturor alegerilor pe care le facem, atât conștient, cât și inconștient. Dacă ne putem controla alegerile, putem controla fiecare aspect al vieții noastre. Putem descoperi libertatea care se ascunde în capacitatea de a ne controla.”

Și tu poți fi Agent RE/MAX Gold

Click mai jos pentru mai multe detalii:

≥Vreau să fiu Agent RE/MAX GOLD≤

Comparați ofertele