fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

6 motive pentru care e bine să cumperi o garsonieră

Postat de Stefan Csordas pe 5 august 2021
| 0

Nu știi pentru ce să optezi, un apartament sau o garsonieră? Pentru articolul de astăzi am selectat 6 motive pentru care e bine să cumperi o garsonieră. Presupunem, desigur, că nu este vorba despre o familie mare, ci doar despre tine și eventual partenerul de viață. 

Garsonierele de vând cel mai bine pe piață. De altfel, acestea fac parte din categoria imobilelor destul de des închiriate de către persoanele singure sau cupluri. Ești pregătit să vezi de ce, tot mai multe persoane, iau în calcul o garsonieră, în primă instanță, și nu un apartament?

Sper ca informațiile de mai jos să-ți fie de ajutor. Să te ajute să iei o decizie înțeleaptă!

Motive bine întemeiate pentru care merită să cumperi o garsonieră

1.O garsonieră este mai ieftină decât un apartament

Primul lucru la care ne uităm, după ce vedem cum arată garsoniera, este prețul. O garsonieră, fără urmă de îndoială, este mult mai ieftină decât un apartament. Acesta este motivul principal pentru care, majoritatea persoanelor, în special tineri, optează pentru un imobil de dimensiune mică.

Iar dacă visul tău este să locuiești în centrul orașului, de acum încolo o poți face, la un preț mult mai mic. Nu contează orașul despre care vorbim! Situația este aceeași pretutindeni!

2.O garsonieră nu necesită mobilă multă

Optând pentru o garsonieră poți salva bani din toate direcțiile. Iar după cum poate deja știi, o mobilă nu necesită foarte multă mobilă. Dacă în cazul unui apartament vorbim despre un număr de două, trei sau chiar patru camere, în cazul unei garsoniere vorbim despre un imobil mic. Un spațiu în care ai nevoie doar de câteva dulapuri și mobilă de bucătărie. 

Costurile, așadar, vor fi mai puține! Este un adevărat plus pe care ar trebui să-i iei în calcul, mai ales dacă te afli într-o situație incertă și nu știi ce să alegi dintre apartament și garsonieră.

3.Nu trebuie să petreci mult timp făcând curățenie

Cu siguranță nu te încântă ideea de a face curat în trei-patru camere. Știm, știm! Nu este plăcut să petreci ore bune curățând și ștergând praful. Garsonieră te scutește de acest timp petrecut printre particule de praf și soluții de curățat.

Într-o garsonieră, fiind destul de mică, nu este nevoie să petreci prea mult timp făcând curățenie. În doar o oră, maxim două, vei curăța întreaga garsonieră. O poți face când vii de la serviciu! Nu mai trebuie să aștepți până în weekend, când vei avea timp!

4.Cheltuielile sunt mai mici

Vorbim despre cheltuieli mici! Și nu doar pe partea de preț întreg al garsonierei, ci și pe partea de facturi. Facturile la utilități, categoric, nu vor avea sume foarte mari. Fiind un spațiu relativ mic, garsoniera, de multe ori, îți permite să faci economie.

În cazul în care locuiești doar singur, nu vedea că unele costuri vor fi chiar foarte reduse. Nu că ar fi o diferență prea mare în cazul a două persoane care locuiesc în garsonieră.

5.Garsoniera oferă un mediu prietenos

Nu vrei să te simți singur într-un apartament imens? Atunci garsoniera este soluția pe care trebuie să o iei în calcul. Locuind într-o garsonieră te poți bucura de un mediu prietenos, indus prin minimalismul acesteia. Ba și mai mult, poți invita oricând prietenii la o cafea, un ceai sau un film pentru a face atmosfera și mai plăcută!

6.Garsoniera se poate vinde cu ușurință

Plănuiești ca pe viitor să ai o familie mare? În acest caz, nu îți va fi foarte greu să vinzi garsoniera. În cazul în care te decizi că este timpul să te muți într-un apartament mai mare, o poți face oricând. Există mulți alți doritori care vor să stea într-o garsonieră pentru o anumită perioadă.

Amintește-ți un lucru: dacă ție ți-a fost ușor să cumperi garsoniera, la fel de ușor îți va fi să o vinzi! Doritori există pe piață!

https://mango-digital.builderall.net/remax-evaluaregratis

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele