fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

5 întrebări primite frecvent de la cei care își doresc să devină Agenți RE/MAX GOLD

Postat de c.torogallego pe 26 mai 2020
| 0

5 întrebări primite frecvent de la cei care își doresc să devină Agenți RE/MAX GOLD

 

Pentru că în ultima perioadă tot mai multe persoane își doresc să se alăture echipei de profesioniști în imobiliare RE/MAX Gold am încercat să răspundem celor mai frecvente întrebări pe care le-am primit în acest sens.

  1. Este RE/MAX Gold o alegere potrivită pentru agenții la început de drum?

Cu siguranța, da. Chiar dacă ești la început de drum, alăturându-te echipei RE/MAX Gold beneficiezi de avantajul de a lucru sub un brand cunoscut, cu vechime, ceea ce îți oferă credibilitate în piață. În plus, ai la dispoziție toate materialele de marketing necesare pentru a promova ușor și rapid proprietățile de care te ocupi. Să îți mai spunem și că ai la dispoziție platforma Universității RE/MAX, accesabilă 24/7, unde poți invăța tot ce ai nevoie ca să devii un adevărat profesionist în domeniul imobiliarelor?

  1. Programul este parttime sau full-time?

În echipa RE/MAX Gold programul ți-l stabileși tu. Tu ești singurul stăpân al carierei tale. Prin urmare, poți decide  când și cât vrei să lucrezi. Îți recomandăm să te implici în mod serios pentru a avea rezultatele pe care ți le dorești și a ajunge un agent de top cât mai rapid.

  1. Pot avea, în paralel, un alt loc de muncă?

Da, la început este recomandat să îți păstrezi și locul de muncă actual, atât timp cât domeniile de activitate nu intră în conflict. În acest mod poți avea o stabilitate financiară până când înveți tot ce este nevoie pentru a deveni un agent RE/MAX de top și a te bucura de independență. În schimb, trebuie să ai grijă cum îți organizezi activitatea și programul astfel încât să poți fi disponibil pentru vizionări.

  1. În cât timp pot învăța mai multe despre domeniul imobiliarelor?

În linii mari, studiile arată ca ai nevoie între 4 și 6 luni pentru acumularea informațiilor și abilităților de bază. Succesul nu vine însă peste noapte. Este nevoie de implicare și perfecționare continuă. Însă alături de echipa RE/MAX Gold ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a putea performa. În plus, ai la dispoziție toate materialele de marketing necesare deci trebuie să te concentrezi numai asupra folosirii lor, nu și asupra realizării. RE/MAX Gold îți oferă o rețetă de succes pe care trebuie doar să te perfecționezi în a o aplica.

  1. Este domeniul imobiliar o alegere bună?

Desigur, domeniul imobiliar este o alegere bună – poate fi o carieră dificilă dacă nu formarea și etica lipsesc însă, cu siguranță, este o carieră ce îți oferă multe satisfacții dacă ești motivat, muncitor, onest, iubești networking-ul și îți dorești să ajuți oamenii. În plus, alături de RE/MAX Gold beneficiezi de un brand de renume și încredere, ce îți asigură un bun start. În acest mod investești în tine și în cariera ta astfel încât să știi că vei avea avea succes.

 

Da…știm…mai era o întrebare.

Cum te poți alătura echipei RE/MAX Gold. Simplu! Accesează chiar acum următorul link și înscrie-te.

Vezi beneficiile de a fi Agent Remax!

Articol scris de: Stefan Csordas, Broker / Owner RE/MAX Gold

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele