fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

5 citate inspirationale pentru un agent imobiliar de top

Postat de Stefan Csordas pe 21 aprilie 2021
| 0

“Inceteaza sa mai vinzi. Incepe sa ajuti!” – Zig Ziglar                       

Agentii imobiliari au sansa unica de a schimba viata clientilor lor prin intermediul proprietatilor pe care le vand. Este important sa iti amintesti ca cu cat ajuti un client sa isi resolve mai multe probleme ori gasesti solutii pentru provocarile pe care le are, cu atat rezultatele vor fi mai bune iar tu vei beneficia inclusive de recomandari. Nu este doar despre a oferi o casa ci despre a pune oamenii in casa potrivita pentru ei. Concentreaza-te asupra clientilor si nu asupra vanzarilor si vei vedea o diferenta semnificativa.

“Oportunitatea este pierduta de majoritatea oamenilor pentru ca este imbracata in salopeta si arata ca munca.” – Thomas Edison

De multe ori cand avem de indeplinit anumite activitati ce necesita un volum mare de munca, fugim inca de la inceput. Insa, in general, lucrurile care implica multe sarcini sunt si cele care merita. Prin urmare, asuma-ti proiecte chiar daca par mai dificile initial.

“Secretul pentru a face progrese este sa incepi!” – Mark Twain

Acest sfat de la Mark Twain se aplica de fiecare data cand este nevoie sa gestionezi o situatie cu care nu esti confortabil. Singurul mod in care poti sa realizezi ceva este sa incepi. Prin urmare, elimina scuzele si incurajeaza-te sa evoluezi.

“Astazi este cea mai productiva zi din saptamana!” – Mark Hunter

Amanarea este scuza la care apelam toti si functioneaza ca un joc mental. In schimb, cu cat amanam mai mult, cu atat va fi mai dificil sa indeplinim, cu succes, o sarcina. De asemenea, actiunile intreprinse astazi vor avea efecte saptamanile ce urmeaza. Prin urmare, cu cat astepti mai mult, cu atat rezultatele se vor vedea mai tarziu.   

“Nu vei gasi niciodata timp pentru ceea ce iti doresti. Daca vrei timp, trebuie sa faci rost de el.” – Charles Robert Buxton

Da. Esti ocupat. Nu se poate nega acest lucru. Dar este vital sa iti faci timp pentru ceea ce iti doresti cu adevarat. A avea o afacere de succes este prioritar pentru tine? Atunci este momentul sa faci tot ceea ce este nevoie pentru a construi una.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele