fbpx
Cumpără / Închiriază
Cumpără / Închiriază
noi am gasit 0 rezultate
hola caracola
Rezultatele căutării

4 lucruri pe care potențialii cumpăratori și le doresc de la viitoarea casă

Postat de stefancsordas1 pe 22 septembrie 2020
| 0

Se apropie sfârșitul unui an atipic iar cumpărătorii de case și-au schimbat cerințele în ceea ce privește un nou spațiu. Vânzători, puteți lua notițe.

În ultimele șase luni, cursul activităților zilnice s-a modificat ca urmare a pandemiei de COVID-19. Prin urmare, și dorințele celor care cumpără o casă sunt diferite.

Vrei să  îți vinzi casa? Mai jos găsești o listă cu 4 lucruri importante pe care cumpărătorii le caută în această toamnă. Acordă-le o atenție deosebită atunci când pregătești casa pentru vânzare.

Spații flexibile

spatiu flexibil

În prezent, casele îndeplinesc roluri noi precum cel de spațiu de birou sau sală de clasă în timp ce reprezintă și acel loc prietenos unde să te odihnești la finalul zilei. Prin urmare, cumpărătorii vor case cu interioare ce pot fi compartimentate în funcție de noile schimbări. Ei se orientează către achiziționarea acelei case ce oferă mai multe spații, de unde să aiba posibilitatea de a coordona o afacere, prelua apeluri sau participa la cursuri in timp ce alt membru al familiei gătește în bucătărie.

Dormitoarele de oaspeți sau demisolurile finalizate pot reprezenta spații cu folosință multiplă.

Case eficiente din punct de vedere energetic

Wifi Led Lamp With Timer+group+music Control+disco+diy Mode Smart Led Light  Dimmable Led E27 Wifi Led Bulb - Buy Wifi Led Lamp,E27 Wifi Led Bulb,Led  Wifi Lamp Product on Alibaba.com

Având în vedere că iarna se apropie, potențialii cumpărători oferă o atenție sporită caselor eficiente din punct de vedere energetic. Petrecând mult mai mult timp acasă în această perioadă, sunt consumate mai multe resurse precum apă și electricitate.

Printre facilitățile ce pot face o diferență în alegerea finală a cumpărătorului sunt ferestrele bine izolate, sistemele de iluminat inteligente ce pot fi controlate cu ajutorul unei aplicatii instalate pe device-urile mobile, termostatele inteligente, sursele alternative de energie.

Spațiu pentru exerciții fizice

5 Ways to Start A Home Yoga Practice | Inspired Entertainment

Antrenamentele de la sala s-au mutat si ele acasa. O dată cu începerea pandemiei, solicitările pentru clase de fitness on-line au fost în creștere. Multe companii s-au orientat către platformele on-line, oamenii alegand sa își întindă salteluță de yoga în living, neavând la dispoziție un spațiu mai liniștit. Prin urmare, cei care caută case toamna această sunt interesați de un spațiu pentru aceste activități, mai ales că, o dată cu răcirea vremii, spațiul exterior nu mai este o opțiune.

Spațiu de depozitare suplimentar

În ultimele luni, multe persoane și-au decoperit hobby-uri nou. Astfel, ele au nevoie de mai mult spațiu de depozitare pentru noile echipamente. Prin urmare, imobilele ce răspund acestei cerințe se află în topul preferințelor. Cumpărătorii își doresc o cameră tehnică, un garaj sau măcat dulapuri suplimentare, bine împărțite.

Dacă vrei să vinzi un imobil în această toamnă încearcă să ții cont de aspectele prezentate mai sus și să le scoți în evidență. Agenții de top RE/MAX Gold sunt pregătiți să te ajute așa că nu ezita să ne contactezi.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele